Search
Close this search box.

Vaši liječnici u Rijeci

Vaši liječnici
u Rijeci

Iskusite kvalitetnu zdravstvenu skrb prilagođenu Vama i Vašoj obitelji, uz manje čekanja i bolju komunikaciju.
Učinite prvi korak prema zdravijem i sretnijem životu već danas.

Fiumed - Dr. Marija Vidačić

Forza Fiumed

“Kroz Fiumed, Riječankama i Riječanima nudimo kvalitetnu medicinsku uslugu utemeljenu na znanosti i otvorenoj komunikaciji, kakvu smo iskusili kao liječnici i pacijenti tijekom života i rada u Londonu.”

Dr. Marija Vidačić i Dr. Ivor Ković, osnivači Fiumeda

Zašto izabrati Fiumed?

Izaberite pravog partnera za vaše zdravlje

U Fiumedu brinemo o vama, ne samo kada ste bolesni, već i da vam pomognemo u prevenciji bolesti i održavanju optimalnog zdravlja. Uvijek ćemo odvojiti vrijeme da vas saslušamo, uvažimo vaše mišljenje i brinemo o vama kao cjelovitoj osobi.

Pouzdajte se u stručno osoblje

Fiumed tim čine medicinski djelatnici s bogatim iskustvom rada u različitim kliničkim okruženjima i europskim zemljama, uključujući najbolje Londonske bolnice. Naši interni protokoli osiguravaju strogu kontrolu kvalitete rada i kontinuirano učenje.

Iskoristite Vašu HZZO iskaznicu

Fiumed je partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Uz privatne usluge, nudimo i usluge obiteljske medicine za osiguranike HZZO-a.

Zadovoljite Vaše zdravstvene potrebe na jednom mjestu

Fiumed ordinacija opremljena je modernom medicinskom opremom. Za naše pacijente to znači da u našoj ordinaciji mogu obaviti više pregleda i dobiti više usluga, s manje upućivanja u druge ustanove.

Efikasno komunicirajte s Vašim medicinskim timom

Iskoristite pogodnosti brze rezervacije termina pregleda preko interneta. Naručite recepte i termine putem našeg govornog automata, bez potrebe višestrukog zvanja do javljanja djelatnika. Primajte pravovremene informacije na Vaš email.

Postanite dio Fiumed zajednice

Put ka ozdravljenju i unaprijeđenju vašeg zdravlja je put na koji idemo zajedno. Kontinuirano surađujemo s pacijentima kako bismo unaprijedili našu praksu. Radujemo se vašim prijedlozima.

Istražite Fiumed usluge

Podijelite dobre vijesti

Dijeljenje dobrih vijesti nije samo mala gesta. Istraživanja pokazuju da kada dajete drugima, to ima pozitivan učinak na njih, ali i Vas. Podijelite s Vašim bližnjima nešto pozitivno i zdravo u moru negativnosti. Otkrijte im Fiumed. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email